K lite codec pack no sound?

Playasia - Play-Asia.com: Online Shopping for Digital Codes, Video Games, Toys, Music, Electronics & more

askara

-san
Kouhai
hey anyone here use K lite codec pack to play anime video? i have been using it for a long time, but when i started my pc(window 7) today, k lite play the video fine but no sound what so ever. though sound work fine if i use window media player......anyone have to the same problem? how do i fix it?
 

askara

-san
Kouhai
dont know if anyone care but after i tried playing a swf file with it, audio when back to normal....why??i think i am starting to belive magic more that science u_u
 

Kid-Wolf

~ Azur Lane Hunter ~
Staff member
Leader Council
It's best if you uninstalled that program and go with this instead:

http://www.cccp-project.net/

Besides this is more reliable than the program you are using since manay people complained about certain problems every now and again though.
 

Kid-Wolf

~ Azur Lane Hunter ~
Staff member
Leader Council
Well the thing is with the Combined Comunity Codex Pack all you to do is install it and everything is pretty much taken care of. I mean you even have the option of having Media Player Classic if you need it as well.

Just a friendly note before you install it make sure you unisall the K-lite Codex Pack so things will run properly.
 

Ausdoerrt

-sama
Retired
Whatever the cause, it looks like your player is using the wrong decoders for the video, or simply lacks access to the right codecs. I'd suggest digging around options, but can't help beyond that since I only use MPCHC myself.
 
Top